Returer och byten

Vid köp hos Baraballerina har du som kund ångerrätt, öppet köp och bytesrätt i 30 dagar. Detta gäller under förutsättning att produkten är oanvänd och i väsentligen oförändrat skick. Ångerfristen om 30 dagar börjar gälla från den dag du mottagit varan. Köp som genomförs under perioden november-december har förlängd ångerrätt, öppet köp och bytesrätt till och med 31 januari nästkommande år, förutsatt att produkten är oanvänd och i väsentligen oförändrat skick.

Baraballerina står för frakten vid retur och byte inom Sverige. Om du vill returnera, byta eller reklamera en vara, kontakta oss på [email protected] och ange om det gäller retur, byte eller reklamation. Om det gäller en reklamation, bifoga även bilder där orsaken till reklamation tydligt framgår (orsak till reklamation kan vara t.ex. trasig eller defekt produkt).
Vi skickar då ut en returfraktsedel som du kan använda för att skicka tillbaka produkterna. Varan ska vara i gott skick och mer eller mindre oanvänd för att returen ska accepteras.

Vid byten och returer utanför Sverige står kunden för frakten, om det inte gäller en reklamation eller att vi har skickat fel produkt.

Varor skickas till:
Baraballerina
C/O Börjes Logistik & Spedition AB
Tegelvägen 4
Port 10-11
SE-38292 Nybro