Om oss

Vår historia

Baraballerina är ett svenskt skomärke med vikbara ballerinaskor som grundades i Stockholm under sensommaren och hösten 2016. Baraballerina hade officiell lansering i november 2016 då den första webbshopen öppnades upp.

Vill ni följa Baraballerinas resa och få tips och inspiration?
Följ @baraballerina på Instagram för en unik inblick i företaget!

Våra skor

Idén bakom Baraballerina var att skapa skor som både är snygga och bekväma att använda som de är, men som också enkelt går att att ha med sig som ombytesskor. Valet av just ballerinaskor var självklart då det är en klassisk och tidlös modell som är enkel att kombinera med olika stilar. Dessutom passar ballerinaskor bra för att göras vikbara utan att designen får lida.
En del av idén var också att skapa en lösning för att smidigt kunna bära med sig de andra skorna efter ombytet. Därför kommer alla Baraballerina-skor med en matchande förvaringsväska som kan vikas ut till en påse. I påsen kan du bära dina andra skor när du har bytt om till dina Baraballerina-skor.
Det vi är mest stolta över med våra skor är att de är så bekväma! Eftersom skorna har två sulor är de extra följsamma och sköna när man går. De mjuka kanterna runt hälen bidrar också till skornas höga komfort.
Våra skor är, och kommer alltid vara, tillverkade i 100% animaliefria material.