FAQ

Jag har en blogg/Instagramkonto, kan vi samarbeta?

Vänlige se följande sida: För bloggare

Vilken storlek passar mig?

Våra skor är i storlekarna  S, M och L (small, medium, large). Följande guide visar vilka storlekar de motsvarar:
S: 36-37
M: 38-39
L: 40-42
Storlekarna är relativt flexibla (och bekväma!) då skorna är mjuka utan hårda kanter. Om skorna skulle kännas lite trånga när du först provar dem rekommenderar vi att du går runt lite i dem hemma och känner efter när de töjt sig lite.
Om du är precis mellan två storlekar bör båda passa, men på olika sätt. Den mindre sitter antagligen lite snyggare och den större storleken blir antagligen lite bekvämare. Du får känna efter vad som är viktigast för dig helt enkelt 🙂 Har du breda fötter rekommenderar vi den större storleken.

Går det att köpa era skor i någon fysisk butik?

För tillfället finns Baraballerina inte i någon fysisk butik utan säljs bara i denna webshop.

Vill du bli återförsäljare? Kontaka oss på [email protected]

Vad kostar frakten?

Inom Sverige, ingenting! Baraballerina står för frakten vid alla köp inom Sverige. Vid köp och leverans till adresser utanför Sverige kostar frakten 50 SEK per order

Kostar det något att byta eller returnera en vara?

Inom Sverige erbjuder Baraballerina gratis byten och returer! Utanför Sverige står du som kund för returfrakten (om du inte mottagit fel vara eller en defekt vara).

Hur gör jag för att byta en vara?

1. Skriv ett mail till [email protected] där du anger ditt ordernummer, vilken vara du önskar byta och vilken vara du vill byta till (färg, storlek). Vi skickar då ut en returfraktsedel till dig.
2. Förpacka varorna väl (till exempel i samma förpackning som de levererades, men stryk över adressetiketten som användes för att sända varorna till dig). OBS: Skicka alltid med väskan, även om det bara är t.ex. ett storleksbyte av skorna.
3. Klistra på returfraktsedeln.
4. Lämna in paketet på närmsta postombud.
5. När vi mottagit varorna du vill byta skickar vi ut de nya varorna till dig.

Hur gör jag för att returnera en vara?

1. Skicka ett mail till [email protected] och skriv att du önskar göra en retur. Uppge ditt ordernummer och vilka varor du vill returnera. Vi skickar då ut en returfraktsedel till dig.
2. Förpacka varorna väl (till exempel i samma förpackning som de levererades, men stryk över adressetiketten som användes för att sända varorna till dig).
3. Klistra på returfraktsedeln.
4. Lämna in paketet på närmsta postombud.
5. När vi mottagit din retur kommer du få ett bekräftelsemail där vi ber dig ange det kontonummer du vill få pengarna insatta på. Därefter sker återbetalning inom 1-2 bankdagar.

Kan jag ändra/avbeställa en order?

Om din order inte har hunnit lämna vårt lager går det bra att ändra eller avbeställa en order. Om ordern har hunnit lämna vårt lager behöver vi dessvärre be dig göra ett byte eller retur. Skicka ett mail till [email protected] eller ring oss på 0739725728 och ange att du vill annullera/ändra din order och uppge ordernummer så ska vi se hur det går att ordna.

Hur lång är leveranstiden?

Ordrar som läggs vardagar innan kl 14 levereras oftast redan nästföljande vardag (beroende på hur centralt du bor). Ordar som läggs på helgdagar eller vardagar efter kl 14 levereras i normalfallet efter två arbetsdagar. Baraballerina skeppar till hela världen till en fast kostnad på 50 SEK per order. Leveranstiden är i normalfallet 5-10 arbetsdagar. Observera att extra skatter och avgifter kan tillkomma vid köp utanför EU.

Vilka står bakom Baraballerina?

Baraballerina ägs av Loström Import AB, orgnr 559055-0447. Vi som har startat och driver Baraballerina heter Ina och Jesper. Du kan läsa mer om oss här.

Fortfarande något som är oklart?


Tveka inte att kontakta oss!
E-mail: [email protected]
Telefon/sms: +46739725728 (samtalstaxa enligt din operatör)